Richtlijnen voor uw bezoek ivm Coronavirus

Richtlijnen voor uw afspraak en bezoek

Op deze pagina geven wij uitleg over onze aangepaste richtlijnen voor uw bezoek aan de praktijk. Wij verzoeken u deze richtlijnen voorafgaand aan uw bezoek door te lezen.

Veelgestelde vragen

Indien u, of iemand binnen uw gezin, klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid, neusverkoudheid, recent verlies van reuk of smaak, of koorts komt u NIET naar de praktijk. U komt tevens niet naar de praktijk wanneer u de afgelopen 10 dagen in een gebied met een negatief reisadvies (code oranje of rood) bent geweest, een huisgenoot in thuisisolatie heeft of wanneer u uit een bron- en contactonderzoek van de GGD naar voren bent gekomen als ‘nauw contact’ en het dringende advies heeft ontvangen om 10 dagen in thuisquarantaine te gaan. Wij verzoeken u om minimaal 1 dag voor uw afspraak contact met ons op te nemen zodat we tot een passend alternatief kunnen komen.

Om het aantal bezoekers in onze praktijken beperkt te houden ontvangen wij u het liefst zonder begeleiding. Indien begeleiding nodig is in verband met uw mobiliteit, of om een andere zwaarwegende reden, dan is maximaal 1 begeleider toegestaan. Indien u het prettig vindt, kunt u tijdens uw afspraak iemand laten meeluisteren via uw telefoon.

Wij danken u hartelijk voor uw begrip en voor het naleven van deze richtlijnen.
We zijn verheugd u weer te mogen verwelkomen in een van onze praktijken.

Wij danken u hartelijk voor uw begrip en voor het naleven van deze richtlijnen.
We zijn verheugd u weer te mogen verwelkomen in een van onze praktijken.

Heeft u vragen over uw afspraak? Wij staan u graag te woord.
Neem contact op met ons Informatiecentrum op het telefoonnummer

088-778 52 06

Richtlijnen die wij strikt volgen

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 06 Plan een intake