Richtlijnen voor uw bezoek ivm Coronavirus

Richtlijnen voor uw afspraak en bezoek

Op de vestiging doen wij er alles aan om de gezondheid van u als patiënt en de handtherapeuten te waarborgen. Op deze pagina geven wij uitleg over onze aangepaste richtlijnen voor uw bezoek aan de vestiging. Wij verzoeken u deze richtlijnen voorafgaand aan uw bezoek door te lezen.

Veelgestelde vragen

Indien u, of iemand binnen uw gezin, klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid, neusverkoudheid, recent verlies van reuk of smaak, of koorts komt u NIET naar de vestiging. U komt tevens niet naar de vestiging wanneer u de afgelopen 5 dagen in een gebied met een negatief reisadvies (code oranje of rood) bent geweest, een huisgenoot in thuisisolatie heeft of wanneer u uit een bron- en contactonderzoek van de GGD naar voren bent gekomen als ‘nauw contact’ en het dringende advies heeft ontvangen om in thuisquarantaine te gaan. Wij verzoeken u om minimaal 1 dag voor uw afspraak contact met ons op te nemen zodat we tot een passend alternatief kunnen komen.

Bovenstaande geldt ook wanneer u reeds gevaccineerd bent.

Om het aantal bezoekers in onze vestiging te beperken, ontvangen wij u bij voorkeur zonder begeleiding tenzij dit noodzakelijk is in verband met uw mobiliteit, of om een andere zwaarwegende reden.

  • Wij ontvangen u graag op zijn vroegst 10 minuten voorafgaand aan uw afspraak. Bent u eerder? Dan verzoeken wij u nog even buiten te wachten. 

  • In onze vestiging wordt u verzocht om uw handen te desinfecteren. 

  • Gelieve de 1,5 meter afstandsregel ook te handhaven in onze vestiging.
  • We heten u van harte welkom, maar zullen u de hand niet schudden. 

  • De zorg wordt gecontinueerd. Dus ook avondspreekuren. 
  • Draag voor uw en onze veiligheid uw mondneusmasker.

Afspraken die vanwege Coronaklachten niet plaats kunnen vinden op de vestiging, worden omgezet in een digitaal videoconsult. Indien dit het geval is ontvangt u daar de nodige informatie over van uw therapeut(en).

Wij danken u hartelijk voor uw begrip en voor het naleven van deze richtlijnen.
We zijn verheugd u weer te mogen verwelkomen in een van onze praktijken.

Wij willen u graag uitnodigen om ons te beoordelen op www.zorgkaartnederland.nl.

Heeft u vragen over uw afspraak? Wij staan u graag te woord.
Neem contact op met ons Informatiecentrum op het telefoonnummer

088-778 52 06

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 06 Plan een intake