Richtlijnen voor uw bezoek ivm Coronavirus

Richtlijnen voor uw afspraak en bezoek

Op de vestiging doen wij er alles aan om de gezondheid van u als patiënt en de handtherapeuten te waarborgen. Op deze pagina geven wij uitleg over onze aangepaste richtlijnen voor uw bezoek aan de vestiging. Wij verzoeken u deze richtlijnen voorafgaand aan uw bezoek door te lezen.

Veelgestelde vragen

Indien u klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid, neusverkoudheid, recent verlies van reuk of smaak, of koorts komt u NIET naar de vestiging. U komt tevens niet naar de kliniek wanneer u de afgelopen 5 dagen in een gebied met een negatief reisadvies (code oranje of rood) bent geweest, een huisgenoot in thuisisolatie heeft of wanneer u uit een bron- en contactonderzoek van de GGD naar voren bent gekomen als ‘nauw contact’ en het dringende advies heeft ontvangen om in thuisquarantaine te gaan. Wij verzoeken u om minimaal 1 dag voor uw afspraak contact met ons op te nemen zodat we tot een passend alternatief kunnen komen.
Indien u positief getest bent op het COVID-19 virus blijft u uiteraard thuis.

Bovenstaande geldt ook wanneer u reeds gevaccineerd bent.

  • In de vestiging wordt u verzocht om uw handen te desinfecteren. Ook kan het zijn dat u gevraagd wordt of u klachten heeft, besmette huisgenoten of nauwe contacten heeft en of u recent in een gebied met negatief reisadvies bent geweest. 
  • Het kan zijn dat u in de vestiging verzocht wordt een mondneusmasker te dragen. 
  • We heten u van harte welkom, maar zullen u de hand niet schudden. 

Afspraken die vanwege Coronaklachten niet plaats kunnen vinden op de vestiging, worden omgezet in een digitaal videoconsult. Indien dit het geval is ontvangt u daar de nodige informatie over van uw therapeut(en).

Wij danken u hartelijk voor uw begrip en voor het naleven van deze richtlijnen.
We zijn verheugd u weer te mogen verwelkomen in een van onze praktijken.

Wij willen u graag uitnodigen om ons te beoordelen op www.zorgkaartnederland.nl.

Heeft u vragen over uw afspraak? Wij staan u graag te woord.
Neem contact op met ons Informatiecentrum op het telefoonnummer

088-778 52 06

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 06 Plan een intake