Fysiotherapeut Den Haag

Werk jij ook graag met (je) handen? 

Dan zijn wij opzoek naar jou! 

Fysiotherapeut          Den Haag         24-40 uur 

Wie zijn wij? 

In den Haag werken we binnenkort op drie locaties met vijf fysiotherapeuten en drie ergotherapeuten, de meesten van ons werken naast Den Haag ook nog in Rotterdam.  

We zijn een gevarieerd team met senior en junior therapeuten die intensief samenwerken en samen leren. We houden nauw contact met de artsen in onze regio om de zorg voor onze patiënten zo goed mogelijk te verlenen.  

Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit? 

Je begint je dag met het voorbereiden van de dagplanning. Daarna ben je klaar om de patiënten te ontvangen. Door de dag heen zie je iedere 25 minuten een diversiteit aan patiënten met klachten zoals: artrose, overbelasting, trauma of na een operatie. 

Het proces met een patiënt begint altijd met een intake, waarbij je aan de hand van metingen en onderzoek samen met de patiënt doelen vaststelt die op vaste momenten worden geëvalueerd. Tussen de behandelingen door loop je snel even langs bij je collega ergotherapeut om de behandeling van je gezamenlijk patiënt te bespreken. Om 11.00 uur heb een gaatje in je agenda, je ziet in je mail dat een patiënt twijfelt of hij wel kan komen. Je belt je patiënt en zet deze afspraak om in een beeldbelafspraak. Om 14.00 uur krijg je appje van de chirurg uit het ziekenhuis of je nog een patiënt kan zien die net geopereerd is. Uiteraard zorg je samen met je collega’s dat je deze patiënt dezelfde dag nog kan zien. Na de lunch is het tijd voor de wekelijkse sta-sessie. Je evalueert met het hele team of de actie van vorige week om de arts snel te benaderen bij complicaties resultaat heeft gehad. De rest van de middag ben je ingepland als spreekuurondersteuner. Je hebt hier nauw contact met de arts en bereidt de patiënten voor op een operatie of plant ze in voor handtherapie en start hierbij ook meteen de eerste behandeling op. Op het einde van de dag check je je agenda of je alle administratie hebt ingevoerd en sluit je de dag af.  

Wie is Xpert Handtherapie? 

Xpert Handtherapie heeft 29 vestigingen verspreid over Nederland. Wij bieden multidisciplinaire zorg door Ergotherapeuten en Fysiotherapeuten, specifiek gericht op de problematiek van de gehele bovenste extremiteit (schouder, elleboog, pols en hand).  

Wij werken intensief samen met de handchirurgen, orthopeden en revalidatieartsen van Xpert Clinics. We zien ook veel patiënten op verwijzing van specialisten uit ziekenhuizen, van huisartsen en via directe toegankelijkheid. Dat maakt het aanbod heel divers. Wij zijn onderdeel van de Hand Wrist Study Group van het Erasmus MC. Xpert is dé grootste aanbieder van hand- en polszorg in Nederland en toonaangevend op het gebied van uitkomstmetingen in binnen- en buitenland. Naast wetenschappelijk onderzoek zetten wij onze data ook optimaal in tijdens de behandeling, voor en samen met de patiënt. Dat is volgens ons wat Value-Based Health Care moet zijn. Wij werken continu aan verbetering en vernieuwing van onze werkwijzen en behandelconcepten. Zorg op afstand via beeldbellen en online huiswerkoefeningen zijn daar onderdeel van.  

Wie ben jij? 

Jij wilt de beste zijn in je vak. Je staat open voor ontwikkeling en verandering. Je hebt een oplossingsgerichte houding en jij overtreft de verwachtingen van de patiënt. Je hebt daarnaast een proactieve enthousiaste houding naar je collega’s en staat open voor het geven en ontvangen van feedback/complimenten. Tenslotte ben je op zoek naar een goede werk privé balans. Het belangrijkste voor ons is jouw klik met het team en je interesse om je te specialiseren. Ervaring als Handtherapeut is hierbij een pré maar ook als je dit niet hebt gaan we graag het gesprek met je aan! 

Wat krijg je? 

  • Een team dat je met open armen ontvangt 

  • Een leer/werk traject inclusief betaalde geaccrediteerde opleiding tot gespecialiseerd handtherapeut 

  • Een scholingsbudget 

  • Een salaris afgestemd op je werkervaring 

  • 25 vakantiedagen 

  • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienst verband 

  • Werktijden afgestemd op jouw werk privé situatie 

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarde zoals: pensioen, fietsplan, reiskostenvergoeding 

  • Vrijmiborrel (nou ja… na Corona dan) 

Geïnteresseerd? Leuk!   

Neem contact met ons op! Dit kan via de ‘solliciteer nu’ knop op onze website https://www.xperthandtherapie.nl/over-ons/werken-bij-xpert-handtherapie.
Heeft online solliciteren niet jouw voorkeur dan kan je ook een filmpje sturen, bellen of whatsappen met Marcella Willems (HR) 06-21633705. Zij neemt dan contact met jou op. 

Solliciteer

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 06 Plan een intake