Utrecht

Utrecht

Papendorpseweg 75-79 (1e verdieping)
3528 BJ Utrecht

In de vestiging van Xpert Handtherapie in Utrecht bieden wij gespecialiseerde therapie voor patiënten met problemen aan hand, pols, elleboog en schouder. Wij geloven dat we zorg van de hoogste kwaliteit kunnen leveren omdat we ons volledig richten op deze regio van het lichaam.
Dat zorgt ervoor dat onze fysio- en ergotherapeuten uitgroeien tot specialisten in hun vakgebied. Zo bent u verzekerd van de topkwaliteit die u van een gespecialiseerde organisatie mag verwachten.

Parkeren

Deze vestiging van Xpert Handtherapie biedt gratis parkeergelegenheid. Wij hebben een gering aantal parkeerplaatsen, welke zijn aangegeven op bovenstaande plattegrond. De parkeerplaatsen zijn ter plekke ook aangeduid met een bordje met het Xpert Clincs / Xpert Handtherapie logo.

Een alternatieve parkeermogelijkheid vindt u bij Secoya aan de Papendorpseweg 91-99, 3528 BJ Utrecht. 

Parkeren voor fietsers

Bij deze vestiging van Xpert Handtherapie is er een aangewezen plek voor uw fiets. Deze fietsenstalling vindt u onder het pand, links van de hoofdingang (op de plattegrond aangegeven als ‘P Fiets'). 

Toegang

U bereikt het gebouw middels de slagboom en vervolgens door de draaideur bij de hoofdingang. Indien de receptie op de begane grond niet meer aanwezig is, kunt u aanbellen bij zowel de slagboom als bij de hoofdingang. De deur links van de draaideur zal dan op afstand voor u geopend worden.

Faciliteiten

In onze wachtruimte kunt u gebruik maken van wifi.
Vestiging Utrecht is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 06Maak een afspraak