Het coronavirus (COVID-19) en onze zorg voor u

Het coronavirus (COVID-19) en onze zorg voor u

De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, patiënten en andere bezoekers heeft voor ons de hoogste prioriteit. Afgelopen weken hebben wij verschillende maatregelen genomen om u te blijven voorzien van onze kwalitatief hoogwaardige maar vooral verantwoordelijke zorg.

Deze aanpak heeft ertoe geleid dat u gewoon bij ons terecht kunt voor uw reeds geplande en nieuwe afspraken. Dit geldt voor zowel een consult afspraak als ook voor een behandeling, een ingreep of een controle.

Heeft u echter klachten van neusverkoudheid, hoesten, koorts en/of recent opgetreden benauwdheid, dan verzoeken wij u om niet naar onze kliniek te komen. Om uw afspraak te verzetten kunt u contact opnemen met ons Informatiecentrum op nummer 088-7785206.

De ontwikkelingen rondom het coronavirus volgen elkaar snel op. Het beleid van RIVM blijft voor ons leidend. Lees hierover meer op de website van het RIVM.

We verzamelen dagelijks de meest gestelde vragen en delen deze hieronder. Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden neemt u dan contact met ons op via info@xperthandtherapie.nl of via het hiervoor genoemde telefoonnummer.

Wij danken u voor uw begrip en flexibiliteit en hopen dat u in goede gezondheid blijft.

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 06Maak een afspraak