Informatie over het vervolg van uw behandeling

Informatie over het vervolg van uw behandeling

Als keten van gespecialiseerde centra voor handtherapie nemen Xpert Handtherapie en Xpert Clinics Revalidatie hun maatschappelijke verantwoordelijkheid voor de actieve bestrijding van het coronavirus (COVID-19). De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en patiënten hebben voor ons de hoogste prioriteit.

Daarom hebben wij besloten om onze zorg waar mogelijk op afstand aan te bieden. Op die manier kunnen we contact tussen mensen zoveel mogelijk beperken.

Fysieke behandeling op locatie (zoals u gewend bent) kan alleen nog in uitzonderingsgevallen en alleen op bepaalde locaties en tijdstippen plaatsvinden.

Uitzonderingen zijn bijvoorbeeld:

  • Verwijderen van hechtingen
  • Aanmeten of wisselen van een spalk na een recente operatie of trauma
  • Behandelingen waarvan arts of handtherapeut aangeeft dat deze medisch noodzakelijk zijn.

Behandeling op locatie vindt alleen nog plaats op onze locaties in Eindhoven Holtroplaan, Rotterdam, Amsterdam ZO, Zeist, Enschede en Nijmegen. 

Zorg op afstand leveren wij bij voorkeur via beeldbellen. Beeldbellen vraagt faciliteiten aan uw en onze zijde.

Beeldbellen kan via een laptop of computer met camera, via een tablet of smartphone. Beeldbellen werkt bijvoorbeeld via Skype, Facetime of whatsapp bellen. Wij zoeken hierbij steeds naar betere mogelijkheden om dit te vergemakkelijken. We starten direct met de bestaande mogelijkheden. Beeldbellen kan alleen op afspraak. Een consult via beeldbellen is volgens de landelijk geldende richtlijnen een volwaardige vervanging van een regulier consult, en hierop zijn derhalve onze reguliere tarieven en de afspraken met uw zorgverzekeraar van toepassing.

Bent u op dit moment bij ons onder behandeling?

  1. Afspraken op onze locaties vanaf woensdag 18 maart tot maandag 13 april zullen worden verzet. U wordt hiervoor door ons benaderd. Heeft u per 23 maart nog geen contact met ons gehad, neemt u dan contact met ons op via 088-778 52 06 of info@xperthandtherapie.nl
  2. U ontvangt een uitnodiging voor een (beeld)bel consult met een handtherapeut.
  3. Voor hechtingen verwijderen, een spalk of andere medisch noodzakelijk zorg ontvangt u een uitnodiging op een van bovengenoemde locaties.
  4. Houdt u er rekening mee dat uw (bel)consult mogelijk met een andere therapeut plaatsvindt dan u gewend bent.

Bent u op dit moment nog niet bij ons onder behandeling en heeft u een (spoed)vraag?

Neemt u dan contact met ons op 088-7785206 of info@verwijder-dit.xperthandtherapie.nl dan zullen wij ons uiterste best doen om iets voor u te kunnen betekenen.

Bent u arts of therapeut elders en zoekt u behandeling voor uw patiënt?

Wij willen een maximale bijdrage leveren aan de zorg in onze regio’s. Neemt u contact op via 088-7785206 of info@verwijder-dit.xperthandtherapie.nl en laat ons weten waarmee we u van dienst kunnen zijn.

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 06Maak een afspraak