Officiële opening van innovatief zorgconcept &Basalt

Officiële opening van innovatief zorgconcept &Basalt

Vandaag is de officiële opening van het innovatieve zorgconcept '&Basalt'. Onder deze naam verbinden wij, Xpert Handtherapie, onze eerstelijns zorg met de Medisch Specialistische Revalidatiezorg van Basalt. Met dit zorgconcept breken we door de muren van afzonderlijke instellingen heen en creëren we een expertise- en kenniscentrum waar we gaan aantonen hoe we de meest efficiënte kwalitatief hoogwaardige poliklinische revalidatie kunnen bieden met een duurzaam karakter. Xpert Handtherapie zal in dit centrum eerstelijns specialistische handtherapie bieden voor de hand, pols, elleboog en schouder. Een verwijsbrief van uw huisarts of specialist is niet nodig voor een behandeling.

Waarom &Basalt?

Met dit innovatieve zorgconcept bieden we:
1) Snellere toegang tot goede en efficiënte zorg in een comfortabele omgeving;
2) Een proeftuin waarin aantoonbaar gaan maken wat het meest efficiënte behandelplan is om het hoofd te bieden aan toenemende uitdagingen binnen de revalidatiezorg
3) Revalidatie met een duurzaam karakter, gericht op preventie en vitaliteit.
4) Eén centrum waar eerstelijns en tweedelijns praktijken met elkaar samenwerken met onderlinge kennisuitwisseling, en onderzoek naar het meest efficiënte zorgpad voor hand, pols- en elleboogrevalidatie.

Locatie

U vindt ons in een prachtig nieuw centrum tegenover het HagaZiekenhuis in Den Haag.

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 06Maak een afspraak