(Vervolg) Informatie over uw behandeling

(Vervolg) Informatie over uw behandeling

Als keten van gespecialiseerde centra voor handtherapie nemen Xpert Handtherapie en Xpert Clinics Revalidatie hun maatschappelijke verantwoordelijkheid voor de actieve bestrijding van het coronavirus (COVID-19). De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en patiënten hebben voor ons de hoogste prioriteit.

Wij bieden daarom sinds 18 maart onze zorg zoveel mogelijk aan op afstand.

Dit heeft een aantal voordelen:

  • Uw behandeling kan worden voortgezet
  • Eventuele wondgenezing kan worden gemonitord
  • Bewegelijkheid en functionaliteit kunnen op afstand worden beoordeeld
  • Oefeningen kunnen worden getoond, geoefend en aangepast
  • Pijnklachten en mogelijkheden tot pijnreductie kunnen worden besproken.
  • Eventuele vragen, twijfels of zorgen kunnen worden besproken
  • Dit alles bevordert uw herstel

Beeldbellen werkt heel eenvoudig, ook als u dit nog niet eerder gedaan heeft.

Wij maken gebruik van Clickdoc omdat dit voor u gemakkelijk is in het gebruik en ook een veilige methode is waarbij uw privacy volgens de regels beschermd wordt.

U ontvangt van ons voor de afspraak een email of sms waarmee u kunt inloggen in de virtuele wachtkamer van de therapeut met uw smartphone of computer. U hoeft geen speciaal programma of app te downloaden.

Vlak voor het tijdstip van uw afspraak volgt u de link die u ontvangt en vult u uw naam en toegangscode in. Zorg ervoor dat zowel uw camera als microfoon aan staat. De therapeut belt u op de afgesproken tijd.

Lukt het u niet via deze weg?

Stemt u dan telefonisch met uw therapeut af welke manier voor u wel werkt (bijv. Skype, Facetime of Whatsapp met beeld). Wij komen u hierin graag tegemoet.

Uw behandelresultaat heeft onze hoogste prioriteit, ook in deze bijzondere tijd.

We weten niet hoe lang dit nog zal duren. Continuïteit van uw behandeling is van groot belang voor een spoedig en zo goed mogelijk herstel.

Zorg goed voor uzelf. Wij zorgen graag goed voor u!

Mevr. I vd D uit Arnhem (1957)

Ik had niet gedacht dat dit beeldbellen iets voor mij zou zijn. Maar eigenlijk werkt het best goed.

De therapeut kon goed zien hoe mijn vinger vooruitgegaan was ten opzichte van de vorige keer. De pijn die ik eerder had was verminderd, maar zat nu wel op een andere plaats. Het stelde me gerust om hierover te kunnen overleggen. Ik heb nieuwe oefeningen en adviezen gekregen voor de komende week. Daarna bellen we weer. De volgende keer vind ik het niet meer zo spannend.

Heeft u nog geen beeldbel afspraak neemt u dan gerust contact met ons op. Wij plannen deze graag voor u in. Telefoonnummer 088 – 778 52 06 of e-mailadres info@verwijder-dit.xperthandtherapie.nl

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 06Maak een afspraak