Xpert Handtherapie: Samen sterk onder 1 merk

Xpert Handtherapie: Samen sterk onder 1 merk

Met ingang van 28 september 2020 worden Handtherapie Nederland en Handencentrum.EU gebundeld onder de nieuwe naam Xpert Handtherapie. Deze naamsverandering maakt het zowel voor verwijzers als voor patiënten eenvoudiger om ons te herkennen als expertisecentrum voor handtherapie. Alleen onze naam verandert, onze deskundigheid, hoge kwaliteit van zorg en snelle toegang blijven uiteraard ongewijzigd.

Voor klachten aan hand, pols, elleboog of schouder kunnen patiënten direct bij ons terecht. Wat niet verandert zijn de service, de korte wachttijden en de multidisciplinaire aanpak waar wij bekend om staan. Patiënten worden bij ons geholpen door ervaren therapeuten, met veel persoonlijke aandacht en maximaal inzicht in hun zorgtraject.

Xpert Clinics

Ook de focusklinieken Xpert Clinic, Xpert Orthopedie, Helder kliniek, Reva Clinic en Kinos Revalidatie gaan samen verder onder één merknaam: Xpert Clinics. Bij Xpert Clinics kunnen patiënten terecht voor verzekerde, tweedelijnszorg zorg op het gebied van hand- en polsaandoeningen, orthopedie, proctologie (anale klachten) en revalidatie. De klinieken verlenen specialistische zorg in een patiëntgerichte omgeving.

Kijk vanaf 28 september voor meer informatie op www.xperthandtherapie.nl.

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 06 Plan een intake