Plan een kosteloos adviesgesprek

Heeft u klachten aan uw hand, pols, elleboog of schouder en wilt u weten of Xpert Handtherapie u kan helpen? Plan dan vrijblijvend en kosteloos een online adviesgesprek met Rob van Huis.

Het adviesgesprek duurt maximaal 10 minuten en is bedoeld om een eerste indruk te krijgen van uw klachten en uw vragen te beantwoorden. Mogelijk kunnen we u eenvoudig op weg helpen met een advies. Mocht het wenselijk zijn om de hulp van een van onze therapeuten in te schakelen, dan kan dat direct geregeld worden. U wordt dan dezelfde dag nog door ons teruggebeld voor het maken van een afspraak. In sommige gevallen adviseren wij u om eerst contact op te nemen met uw huisarts en uw klachten te bespreken.

Rob van Huis is fysiotherapeut, manueel therapeut en gecertificeerd handtherapeut (CHT-NL). In 2000 richtte hij Xpert Handtherapie op. Hij heeft meer dan 20 jaar praktijkervaring op het gebied van de hand, pols, elleboog en schouder en volgde opleidingen in binnen- en buitenland.

Wat heeft u nodig voor een online adviesgesprek

  • Een computer, tablet of smartphone;
  • Het door uw gebruikte apparaat moet een ingebouwde camera hebben of beschikken over een webcam.
  • Een goede internetverbinding
  • Een link naar het online adviesgesprek (deze ontvang u per mail nadat u de afspraak heeft gemaakt).

Door op onderstaande button te klikken wordt de pagina geopend waar u uw afspraak kunt maken.

Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op.

Plan een kosteloos adviesgesprek in

Disclaimer

Tijdens het online adviesgesprek ontstaat er geen behandelrelatie, wordt geen behandelovereenkomst gesloten en wordt geen (bindende) diagnose gesteld.

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 06 Plan een intake