Ervaring
De artrose van mevr. Stinenbosch

De artrose van mevr. Stinenbosch

“Het is het allemaal meer dan waard geweest.”

Mevr. Stinenbosch (70): “Ik ben echt laaiend enthousiast over de behandeling bij Xpert Clinics in Enschede. De persoonlijke belangstelling van de medewerkers is heel fijn. Je komt binnen met klachten en weet totaal niet wat je te wachten staat. Maar de artsen en alle mensen eromheen nemen de tijd om dingen uit te leggen. Je bent absoluut geen nummer, ze leggen nog net de rode loper niet voor je uit. Ik ben zeer tevreden over de manier van behandelen.”

Artrose in de vingers
“Door artrose staan bijna al mijn vingers scheef en de bovenste kootjes zitten los. Daardoor is het houvast weg. Ik had er misschien al 15, 20 jaar last van, maar de laatste jaren gaf het steeds meer pijnklachten. Ik moest altijd opletten, want als ik iets verkeerd vastpakte was dat heel pijnlijk. Die kootjes zwabberden gewoon van links naar rechts. Ik dacht: als ik er wat aan wil laten doen moet ik niet langer wachten. Ik was al eerder naar tevredenheid bij Xpert Clinics geholpen en toen ik zag dat ze ook in Enschede zaten was een afspraak zo gemaakt.”

Vingerkootjes vastgezet
“Ik ben bij drs. Arjen Blomme terecht gekomen en hij heeft me in september geopereerd. Dokter Blomme heeft heel informatief en duidelijk uitleg gegeven over wat er nog aan mijn hand te doen was. Ik heb ervoor gekozen om de wijsvinger en middelvinger van mijn rechterhand te laten opereren, omdat ik rechtshandig ben. Die twee vingers zijn het belangrijkste voor de functie. De bovenste vingerkootjes zijn vastgezet met pinnetjes en ringetjes. De pinnetjes zijn er inmiddels weer uitgehaald, de ringetjes hebben zich gehecht aan het bot en blijven er permanent in zitten. Het is ongelooflijk, maar die vingers zijn nu weer kaarsrecht.”

Geen pijn meer
“Na de operatie volgde een best wel lang traject van ergotherapie en fysiotherapie bij Xpert Handtherapie. Ik zal eerlijk zijn: in het begin heb ik heel veel pijn gehad. Ik heb veel oefeningen moeten doen, zowel thuis als bij de handtherapeut. Maar wel met succes: ik kan in principe weer alles met mijn rechterhand. Dat zo’n operatie überhaupt kan, dat is helemaal top. En dat ik geen pijn meer heb, is natuurlijk geweldig. Het is het allemaal meer dan waard geweest.”

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 06Maak een afspraak