Ervaring
De handtherapie van mevr. Lammertink-Roeloffzen

De handtherapie van mevr. Lammertink-Roeloffzen

“Handtherapeute Marlisa verdient alle lof!”

Dertig jaar pijn gehad

Mevr. Lammertink-Roeloffzen: “Dertig jaar lang heb ik pijn gehad aan mijn pols en dat is nu eindelijk minder. Daarvoor verdient handtherapeute Marlisa Nwani-ten Have alle lof! Zij heeft mij echt geweldig goed geholpen.

Dertig jaar geleden ben ik geopereerd aan carpaal tunnel syndroom. Daaraan heb ik dystrofie overgehouden. Ik bleef pijn houden in mijn pols en van de littekens in mijn handpalm. ‘s Nachts kon ik moeilijk slapen door de tintelingen en ik had ook last van krachtsverlies. Een pak karnemelk openmaken lukte niet meer.

Geen garantie op succes

Ik ben naar Xpert Clinics gegaan omdat ik dacht dat ik weer een carpaal tunnel syndroom had. Dr. Oliver Zöphel heeft me daar in het verleden al eens heel goed aan geholpen. Maar het probleem bleek een vastzittende zenuw in mijn elleboog te zijn (ulnarisneuropathie). Dit keer was ik onder behandeling bij drs. Gijs van Couwelaar. De brace die ik aangemeten kreeg, hielp niet voldoende. Hij kon me nogmaals opereren maar kon geen garantie geven dat het goed zou komen. Dat risico wilde ik niet nemen dus heb ik de vervolgafspraak afgezegd. Ik ben toen in Enschede gestart met handtherapie.

De pijn is veel minder

Marlisa is met alles aan de gang gegaan: de littekens in mijn handpalm, mijn pols, mijn elleboog en ook de spieren in mijn nek. Ze heeft alles behandeld en met resultaat: ik ben nu drie maanden bezig en merk een hele verbetering. De pijn is veel minder, ik heb er duidelijk baat bij. Het krachtsverlies in mijn hand komt waarschijnlijk niet meer terug, maar ik kan er nu beter mee omgaan. Dingen openmaken lukt alweer. Ik ben voorlopig nog onder behandeling en blijf mijn oefeningen thuis ook trouw volhouden. Maar Marlisa verdient hiervoor de grootste eer!”

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 06Maak een afspraak